statt brinner!

idag som alla vet så har ju stadshotellet brunnit! :O vilken kaos det var med alla bilar och bussar på morgonen!
jag fick en chock när jag såg aftonbladet hur mycket det hade brunnit! :O:O
jag och pahv var jättenyfikna och gick där och kollade efter skolan. innan vi var på väg till tunapark så sa vi ska vi fråga dom lite frågor kanske? haha vi gick självklart fram och började prata.

vi pratade med en polis och en brandmann och jag frågade om det var en olycka? då sa polisen - det är det ingen som vet. sen fråga jag -vart kom elden ifrån? (vad var det för fråga egentligen?) hahah men det visste han inte heller. sen sa brandmannen lite diskret - men vi får ju inte säga heller om det är nåt vi vet. sen det bästa var när pahv fråga -ska ni riva byggnaden? haha då sa polisen -nee jag ska inte göra det! ska du göra det och så kollade han på brandmannen -nee jag ska inte heller gör det! haha dum fråga, smart svar! ;) då sa brandmannen -nee det var en öltunna i baren som sket sig förstår du! då sa jag och pahv -jahaaaaa! -hahaha nej ingen vet det får ni läsa i tidningen!

sen när vi gick därifrån så sa pahv jag var påväg att fråga hur lång han var. han var lång som ett hus! då kom vi på just elin vill ju bli polis och jennifer i klassen sa att man måste vara över en viss gräns på längden. då sa vi: vi går och frågar! hahah då sa jag -min kompis vill bli polis, hur lång måste man vara? haha då sa han -som mig! (då kunde vi snabbt få reda på hur lång han var) då sa jag -hur lång är du då? -haha 193, nee man behöver inte vara en viss läng!

GRATTIS ELIN DU KAN BLI POLIS MED DINA 157CM! :D:D:D:D

hos lordan

jag sitter hos milia med dahlen och jennifer! sanna och jipe drog  nyss! vi kollade på gothia bilder och 9e1 videon! guuuuud vad jag saknar tiderna! så jag bestämde att vi ska dit på måndag när vi har studiedag! :D
vi har haft riktigt trevligt, det har vart mycket skratt måste jag säga hahahaha
shitomontoja! vi måste gå till bussen annars om vi missar den får vi gå till torshälla! :O eller det är väl inte så farligt. men jennifer och ringdahl är bara liute lata! hahahaha. OJ! nu ropar dom på mi!G

!!!!!!!!!

lorden i fjorden och jag har nånting på gång! hahahahah vi får se hur det blir men det kommer att bli kanon! :D

idag har jag haft träning, det var kul! men jag kom senare  för var inte med och sprang. jag har ont i halsen! så jag skulle ta det lungt, men det var något som jag inte gjorde!  jag vann straffturneringen också! wow! av typ 6 pers mycket imponerad måste jag säga! hahahah.

nu när jag kollar, fan vad många utropstecken jag gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det är ju ungefär som att jag skriker i varje mening! hahaha men om jag tänker efter så pratar jag ju ganska högt! (se, vad vill utropstecknet mig?)
jag har "så-sjuka" och nu har jag tydligen någon "utropstecken-sjuka"

alla <3 dag

det var så skönt att gå hem från skolan igår och börja på ett underbart lov! nu behövde jag det verkligen som mest. jag åkte till träningen och vi spelade som jag har längtat efter! det var ett tag sen som jag var med på fredagar. vi var många och det var riktigt kul! sen efter träningen så åkte jag sen hem till jennifer. jag blev så förvånad för hon har gjort en header till mig som jag ska ha på bloggen. jättefin! taack sötis<3 hahahaha för ni ser ju, fulaste bloggen och allt. antar att jennifer fick nog! hahaha.

idag är det alla hjärtans dag! glad alla hjärtans dag på er! idag ska man umgås med dom man tycker om! så idag ska elin komma till mig! :D sen senare kommer johanna hit! får se vad vi hittar på för nått kul!

jobbig dag!

varför var det så himla segt att komma in här nu då? ingen aning!
vad har hänt idag då? joo det har vart prov/läxa/plugg dag hade matteprov sista timmen! jag fick panik när nästan halva tiden hade gått  kunde nästan ingenting! varför gör jag då vg-frågorna egentligen? haha aa, men sen blev det lite bättre när jag kom på. så jag var inte så glad efter provet kan jag säga, speciellt inte när jag upptäckte att jag hade missat min buss! så jag och pahv bestämde oss för att åka till stan och ta en fika! väldigt bra gjort av oss haha. jag tappade inte bort min mobil eller så idag i alla fall. haha men jag trodde jag hade glömt mina nycklar! men eftersom att extranyckeln finns i skolan så orkade jag inte gå hem och vända. men sen när jag åkte hem och gick av bussen så känner jag i fickan så har jag nycklarna där. hahaha lite kul!

död!

har nyss duschat efter en jääkligt jobbig träning! vi körde 5 hela fysvarv! sen sprang vi en hel del. snacka om att man kommer ha lite träningsverk under de senaste dagarna, haha men jag och pahv får masera varandra ;)

det var längesen man skrev någonting här i den lilla bloggen. men ibland är det ju så att man inte kommer på nått att skriva. och ibland bara kommer det! men kan berätta en sak att min klass är grym! synd bara att den kommer splittras snart! men kommer fortfarande gå med de flesta!
jag kommer ha kvar elin som jag kan snacka danska med. jag kommer ha paffilaffi så vi kan fortsätta med våra mjukis-onsdagar.(men kommer inte ha det imorgon :( så du vet) och våra onyttiga torsdagar. jag kommer ha kvar karre så vi kan snacka om våra i-landsproblem. jag kommer ha kvar amanda så vi kan fortsätta med allt skvaller och amela så man kan hålla på med hennes hår! hahaha ni tjejer är underbara! :D sen är det ella och dom söta tjejerna och killarna! det kommer nog bli lysande det där!  tack för mig!

RSS 2.0