linnlassopinn

Kom nyss till linnlassopinn (karrolissobarro) HEHE. Hon ligger i badet och tror att hon är någon slags drottning eller någon annan medlem i kungafamiljen. nu sjunger hon också, DET LÅTER FÖRJÄVLIGT :| men nu gick hon i alla fall upp. Eller rättare sagt ner till sitt rum och klaga på att det är kallt. rätt åt henne! för hon sjunger förtfarande lika illa :( hahaha neeedå hon sjunger jättefint! :) (fingrarna i kors)

Nu kom hon till mig och får snart läsa mitt fina inlägg! Måste också säga att igår var det en jätterolig kväll!

mot jennnnnan

Nu är jag nästan helt klar med min garderobsstädning(det värsta jag vet inom städning), har hållt på ett tag haha eller kan inte säga att jag vart så engagerad, finns faktiskt viktigare saker att göra. Har rensat ur alla mina kläder sen jag gick i 6an och 7an mest, hahaha att man hade på sig det där! och vad smal man var :( det var tider det när man hade xs!!!!!

Nu hinner jag fan inte skriva mer!!!! ska ta cykeln nu till jennifer, blev lite ändrade planer. Vi skulle först till stan, men när det är ett såhär fint väder vill man passa på att bada och få lite färg ;)
HEJSVEJSSSSSSS!

sommarsommar

hej! som ni märkt har jag inte varit så aktiv och tagit ett "uppehåll" med bloggandet. Jag har ju faktiskt sommarlov (inte för att det är någon ursäkt) haha men jaa, ni fattar. Man väljer inte att sitta inne vid datorn medans man har tusen andra roliga saker att hitta på nu när man är fri ;) men det är inte lång tid kvar tills skolan börjar. Så nu tänkte jag göra ett nytt försök att hålla den här bloggen vid liv!

Jag måste säga att hittills så har jag haft ett riktigt härligt sommarlov! har inte varit borta så mycket och gjort massa saker men har vart hemma och träffat kompisar och haft kul. Har även jobbat halva lovet, och jag kan säga att vi gjorde det roligt!

Även fast(haha bara eskilstunabor som skriver så) meeen aa i alla fall även fast jag har haft ett roligt sommarlov, har jag nu även ångest att jag snart börjar skolan. Tiden har bara flugit förbi och jag börjar snart tvåan, fast det känns som att jag nyss började gymnasiet. Nu har man heller ingenting att se fram emot, när man skulle börja ettan var allt nytt och kul och när man börjar trean har man bara ett år kvar sen är det good bye liksom! Men nej jag ska ju börja tvåan.... visst ny klass men trivdes riktigt bra med min förra och min FÖR FÖRRA <3

Och idag har jag kollat mitt nya schema, haha och fick reda på att man kan kolla sitt "egna" schema, eftersom alla kanske inte har samma lektioner. Ser faktiskt rätt bra ut med sovmorgon och grejer ;)

jaa det var allt för mig! nu ska jag sätta fart på fingrarna och börja skriva mer (hehe allt för johannas skull)

NEHEEEEEE NU FUNKAR INTE DET HELLER! skulle lägga upp en bild på mitt schema :(

RSS 2.0