HEEEEEEEEEEEEEEj

hejhej! haha förstår att ni blir glada när jag skriver ni har säker saknat mig jättemycket  ;) skojaaa!
som ni ser så har jag inte skrivit på vääääldigt länge! har tagit en "blogg pause" hahahah skoja! en jääkligt lång i så fall. har bara inte skrivit. har typ glömt bloggvärlden lite ;)
Men nu får jag ta och börja skriva för kolla min SNYGGGGA BLOGGDESIGN som JENNIFER har gjoort till mig! eller okej tycker inte bilden är så värst snygg på mig men vem fan bryr sig egentligen? hahah

jaa vad ska jag säga mer än att det är valborg och att vi är lediga imorgon! känns så skööönt. har haft tusen saker i skolan och allt skulle vara inne idag. eller aa en uppsats men inte så liten heller, sen hade vi matteprov idag. gick bättre än jag trodde haha. Hade träning idag, fick höra att matchen i helgen blev inställd. tråkigt!

Ny bloggdesiiiign

HEJ ALLIHOPA! Det är Jennifer som skriver.
Karro är som alla vet i Thailand och först vill jag bara säga att jag saknar henne som faaan. Det har varit helt sjukt tomt här hemma utan henne och lovet har varit ganska kasst utan min söta bästa vän Karolina.
Men nu till "överraskningen". Jag har gjort en bloggdesign till henne, (jag vet inte om den syns än) den kommer snart upp. Eller tryck på f5 annars förresten.
Nu kommer Karro komma hem och ba bli vääärsta överraskad! hihihih sötiiiis. love love <3
/JUNIOR/JEMPA/JENNAN/RYDDAN/JENKAN(haha)

RSS 2.0